Om oss

Logodesign.nu är prisvärt

Vårt mål är att ge professionell logodesign till ett överkomligt pris. Bland våra kunder finns företagare och multinationella företag som vill uppdatera befintliga logotyper eller behöver en ny logotyp för en produkt eller tjänst.

Gemensamt för våra kunder är att de alla ser logotypen som en identitet och viktig investering för sitt varumärke eller företag

Varför välja oss?

  • Specialister: Våra designers har specialiserat sig på logo design och har omfattande kunskaper om och utbildning i reklam och grafisk design.
  • Låga priser: Logodesign.nu använder inte bara norska designers – vi har avtal med ett nätverk av internationella designers som kan leverera bättre designer till lägre priser.
  • Nöjda kunder: Våra designers är erfarna och kommer oftast först försöka förstå vad du letar efter. Det minskar antalet onödiga och tidskrävande konsultationer: Detta sparar tid och pengar.

Vad skiljer oss från konkurrenterna:

  • Våra grafiska formgivare är med i samma grupp av internationella proffs som producerar logotyper för multinationella företag med miljardomsättning.
  • Inga mellanhänder; Boka direkt av oss och undvika kostsamma mellanhänder som reklam- och designbyråer med dyra kontor.
  • Vi håller oss till det vi är absolut bäst på, nämligen logo design. Därför försöker vi att inte sälja dig reklamkampanjer eller dyra PR-kampanjer.
  • Vi levererar inom några dagar, inte veckor.

Varför investera pengar i logodesign:

En logotyp är viktigt för alla företag, eftersom det är en del av varumärket. Logotypen är identitetsbärande och fungerar som en språngbräda för marknadsföring av ditt företag. En unikt utformad logotyp ger ditt företag och ditt varumärke en tydlig signatur och identitet. Fler och fler företag satsar på att ha en klar och tydlig logotyp som är professionellt utformade. Vi på Logodesign.no är specialiserade på logo design och vi vet hur viktigt det är att du får en unik design som skiljer dig från mängden. Vi kan ge ditt företag en logo design som speglar dess värderingar och också ge ditt företag en egen identitet.